Om aan te melden, kunt u contact met ons opnemen.

U kunt een e-mail sturen naar info@sieverdingpsychologie.nl of telefonisch contact opnemen: 06-52870686. Bij geen gehoor wordt u verzocht om de voicemail in te spreken. U wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebeld.

 

Na de aanmelding wordt er contact met u opgenomen en zal er een eerste gesprek worden ingepland.

Wij vinden het belangrijk dat hulp na de aanmelding snel kan starten. Om die reden hanteert de praktijk geen wachtlijst. Dit betekent dat we direct na aanmelding een eerste gesprek inplannen. Indien we geen ruimte hebben om een intake op korte termijn in te plannen, zullen we u terug verwijzen naar de huisarts of, indien mogelijk, doorverwijzen naar een collega in deze regio die plek heeft.

We hebben op dit moment helaas GEEN ruimte voor nieuwe aanmeldingen. Wij verwachten pas in september 2021 weer ruimte te hebben. Als u hierop kunt wachten, adviseren wij u om dan weer contact met ons te zoeken. Als u hier niet op kunt wachten, raden wij u aan om contact op te nemen met de huisarts of met een van onze collega’s van de vereniging 0-23 (zie: www.0tot23.com). 

Wij zijn het beste te bereiken via de mail: info@sieverdingpsychologie.nl.

Om voor vergoeding van de zorg in aanmerking te komen, is een verwijsbrief van de huisarts nodig. Zie voor verdere informatie: vergoeding & tarieven