Welkom op de website van de Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie Zuid-Kennemerland. De praktijk is gevestigd in Heemstede. In de praktijk werken Leonie Sieverding, Nienke Kuijs, Eveline van Maanen en Susanne Rutgers.

Bij de praktijk kunnen kinderen, jongeren en ouders terecht met vragen over gedrag, ontwikkeling en opvoeding. De praktijk is gespecialiseerd in het behandelen van angst –en traumaklachten, maar ook voor andere klachten kunt u goed bij ons terecht (zie aanbod). Er wordt psychologische hulp geboden in de vorm van gesprekken en/of diagnostiek. De hulp is laagdrempelig, persoonlijk en bij u in de buurt.

Op deze site vindt u meer informatie over wie wij zijn, hoe er wordt gewerkt en wat de behandel –en diagnostiek mogelijkheden zijn. Indien u na het lezen van deze website verdere vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen.

De praktijk is in 2017 verhuisd naar Bronsteeweg 49a in Heemstede (Gramophone House, 1e verdieping). We werken hier samen met een aantal collega’s.

Orthopedagoog Kina Smit: www.praktijkkina.nl

Schoolpsycholoog Mathieu Peters: www.praktijkdeschoolpsycholoog.nl

Op dit moment hebben we helaas geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen. Wanneer er weer ruimte komt, zullen wij dat vermelden op de website. 

NIEUWS 15-03-2020
Net zijn de nieuwste maatregelen rondom het coronavirus bekend gemaakt. Gezien de situatie zijn wij genoodzaakt om de komende drie weken al onze face-to-face afspraken af te zeggen. We betreuren deze situatie en rekenen op jullie begrip. Met vragen kun je een mail sturen naar je behandelaar en zij zal dan contact met je opnemen. De afspraken worden weer hervat, zodra duidelijk is dat dit weer mogelijk is. We zullen jullie op de hoogte houden.