Welkom op de website van de Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie Zuid-Kennemerland. De praktijk is gevestigd in Heemstede. De praktijk is in 2008 opgericht door Wim Voorwalt. Sinds februari 2015 heeft Leonie Sieverding het stokje van hem overgenomen en is Wim niet meer werkzaam in de praktijk. Vanaf november 2015 werkt ook Nienke Kuijs in de praktijk en sinds 2017 is de praktijk uitgebreid met Eveline van Maanen.

Bij de praktijk kunnen kinderen, jongeren en ouders terecht met vragen over gedrag, ontwikkeling en opvoeding. De praktijk is gespecialiseerd in het behandelen van angst –en traumaklachten, maar ook voor andere klachten kunt u goed bij ons terecht (zie aanbod). Er wordt psychologische hulp geboden in de vorm van gesprekken en/of diagnostiek. De hulp is laagdrempelig, persoonlijk en bij u in de buurt.

Op deze site vindt u meer informatie over wie wij zijn, hoe er wordt gewerkt en wat de behandel –en diagnostiek mogelijkheden zijn. Indien u na het lezen van deze website verdere vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen.

NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS 

De praktijk is per 1 mei 2017 verhuisd naar Bronsteeweg 49a in Heemstede (Gramophone House, 1e verdieping). Klinisch psycholoog Isabelle Larsson zit ook bij ons in het pand, we werken graag samen: www.praktijklarsson.nl

We zijn heel blij te kunnen melden dat onze collega Eveline van Maanen vanaf augustus 2018 weer in de praktijk werkzaam zal zijn.

In verband met de zomervakantie is de praktijk van 23 juli – 20 augustus gesloten. Vanaf 20 augustus is er weer ruimte om nieuwe aanmeldingen aan te nemen. Indien gewenst, kunt u hiervoor al een afspraak plannen.