Welkom op de website van de Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie Zuid-Kennemerland. De praktijk is gevestigd in Heemstede. De praktijk is in 2008 opgericht door Wim Voorwalt. Sinds februari 2015 heeft Leonie Sieverding het stokje van hem overgenomen en is Wim niet meer werkzaam in de praktijk. Vanaf november 2015 werkt ook Nienke Kuijs in de praktijk.

Bij de praktijk kunnen kinderen, jongeren en ouders terecht met vragen over gedrag, ontwikkeling en opvoeding. De praktijk is gespecialiseerd in het behandelen van angst –en traumaklachten, maar ook voor andere klachten kunt u goed bij ons terecht (zie aanbod). Er wordt psychologische hulp geboden in de vorm van gesprekken en/of diagnostiek. De hulp is laagdrempelig, persoonlijk en bij u in de buurt.

Op deze site vindt u meer informatie over wie wij zijn, hoe er wordt gewerkt en wat de behandel –en diagnostiek mogelijkheden zijn. Indien u na het lezen van deze website verdere vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen.

In verband met drukte in de praktijk kunnen er helaas geen nieuwe aanmeldingen worden aangenomen. Zodra er weer ruimte is, zal dat op de website worden vermeld.